Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Historia

Villa rakennus on entinen Puharilan kansakoulu. Päärakennus on valmistunut syksyllä, vuonna 1920 ja otettu koulukäyttöön seuraavana keväänä 1921. Koulu lakkautettiin vuonna 2010. Oriveden kunnalta Sara Häkkisen yksityisomistukseen koulukiinteistö siirtyi kesäkuussa 2011.

Kaikki kiinteistön ympärillä tapahtuvan toiminnan kattava Villa Puharila Tmi perustettiin kesällä 2011.Villa Puharila tarjosi kyläläisille tuttuja koulun luokkahuoneita vuokralle juhliin ja tapahtumiin. Villa Puharilassa toimi myös huonekalurestaurointialan palveluja tuottava Restauroti Serafina. Myös useampana kesänä ovansa avannut kesäkahvila tutustutti paikallisia uuteen yrittäjään. Lasten kesäleirit, pitopalvelutilaukset, Osko:n kädentaitokurssi ja majoituspalvelut värittivät osaltaan toiminnankuvaa.

Ajan myötä palvelumme ovat muovautunut hyödyttämään seutua ja yrittäjää parhaalla mahdollisella tapaa. Meille on ollut tärkeää, että vanha koulu on säilynyt avoinna ihmisille ja että olemme voineet myös antaa jotakin kyläyhteisölle. Olemme siis aina avoimia uusille ideoille ja yhteistyöhankkeille.

Pienten lasten myötä Villa Puharilan yritysrintamalla on eletty hiljaiseloa, kun äitiyslomat ajalla 2016-2019, ovat tilapäisesti vähentäneet toimintaa. Tämä aika on kuitenkin käytetty hyödyksi panostamalla tilojen ja pihapiirin viihtyvyyteen.

Juhlasalit ovat saaneet uutta ilmettä. Saunatilat on valmiit palvelemaan isompiakin ryhmiä, tai majoittamaan viihtyisästi, ympäri vuoden. Ja koulun pelkistettystä pihapiiristä on muovautumassa idyllinen puutarha yrtti- ja ruusutarhoineen.

Tulevaisuudessa tulemme suuntautumaan entistä tehokkaammin ekologisuuteen ja luonnonmukaisuuteen. Pitopalvelussa tulemme kiinnittämään huomiota raaka-aineiden alkuperään, pesu- ja puhdistusaineiden ekologisuuteen ja kaiken kertakäyttökulutuksen vähentämiseen. Villa Puharilan energiatehokkuuteen on panostettu uusimalla lämmitystekniikkaa ja asentamalla aurinkovoimala tuottamaan sähköä kiinteistön tarperisiin. Puutarhassa hyödynnetään kompostointia ja vain luonnonmukaisia lannotteita ja tuholaistorjuntaa. Kestävä kehitys on meille sydämenasia.

Talonväki

Sara Häkkinen, yrittäjä ja pitopalveluemäntä

Yrittäjänä toimii Sara Häkkinen. Hän vastaa yrityksen tuottamista palveluista, sekä keittiömme laadukkaista antimista.

Pitopalvelu

Tilaa pitopalvelua jo vuosien kokemuksella kotiisi, seurakuntasalille tai seurantalolle. Jos sijainti on suotuisa, toteuta tilaisuutesi meillä Villa Puharilassa. Voit tilata pitopalvelukokonaisuuden, ruoat tai vain tarjoiluapua. 

 

Lisää pitopalvelustamme Tästä

 

Juhlapalvelut

 

Tarjoamme monipuoliset juhla- ja tapahtumapalvelut asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kun aika tai voimat ei riitä, anna meidän suunnitella juhlasi puolestasi.

Etusivu

 

Yhteystiedot

Villa Puharila

Längelmäen kirkkotie 11, 35270 Västilä

Puhelin: 045-883 5400

Sähköposti: sara.hakkinen@villapuharila.fi

Y-tunnus: 2407513-8

 

     Yhteydenottolomake Tästä